Nova mašina idealno rešenje za grad I Vodovod

JKP Vodovod je u saradnji sa Ruslanom Gončarovim započeo rekonstrukciju vodovodne mreže u Barskoj ulici, a vrednost radova je 1.7 miliona dinara.

dig

“ Radi se o novoj tehnologiji i na poziv mog prijatelja Đorđa Milanovića, sam došao u Valjevo da praktično prezentujemo horizontalno podbušivanje. Radimo podbušivanje celom dužinom ulice, a do prečnika od fi600. Naše, usluge su u Rusiji koristili i vodovodi, kanalizacija, elektro mreže, za postavljanje elektro kablova”, izjavio je Gončarov.

“Neverovatna je razlika u vremenu, ono što bi radili 15 radnih dana sa iskopom i odvozom materijala, ovom tehnologijom zavrašavamo za dan i onda nam praktično ostaje da radimo samo iskop za priključke. Ušteda, je u vremenu, ali i u finansijskom smislu, jer nemate iskop, nemate vraćanje kolovoza u prvobitno stanje, i dolazi se do toga da investicija bude jeftinija između 40 i 60 posto”, objašnjava direktor Vodovoda Djordje Milanović.

dig

Ovakva mašina mogla bi biti realno rešenje I za JKP Vodovod I za grad, Milanović kaže da Vodovod teško može od svojih sredstava da je kupi, ali da bi u saradnji sa gradom to bilo moguće.”Trudimo se da pratimo trendove i da naši zaposleni stiču nova znanja, jer samo tako možemo da ostvarujemo prave rezultate. Sada smo na licu mesta mogli da vidimo I neke druge načine rada od onih koje poznajemo I primenjujemo. Nabavka ove mašine bi bilo dobro rešenje”, kaže Milanović.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.