Gorenje na 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2019

Posetioce 45. Međunarodnog sajma građevinarstva, u periodu od 17. do 20. aprila, na izložbenom štandu kompanije Gorenje očekuju brojni noviteti za kvalitetno, jednostavno i energetski efikasno uređenje životnog i poslovnog prostora.

Kompanija Gorenje ove godine predstaviće se u Hali 2 (nivo B) Beogradskog sajma, inovativnom linijom električnih bojlera sa digitalnom elektronskom regulacijom, koja omogućava jednostavno, pregledno i praktično upravljanje, obezbeđujući odličnu energetsku efikasnost i bezbednu upotrebu tople vode, bez pregrevanja. Zahvaljujući kvalitetnim 100-procentnim recikliranim materijalima i odličnoj zaštiti, Gorenje bojleri su u potpunosti eco-friendly, bez štetnosti po korisnike i samu životnu sredinu, a uz to i savremenog dizajna koji ne narušava izgled enterijera.

Posetioci Gorenje štanda upoznaće se i sa novom generacijim klima uređaja sa potpisom Hisense Grupe, jednog od globalnih lidera u industriji klimatizacije, a u čijem je vlasništvu od nedavno i kompanija Gorenje.

Tokom tri sajamska dana biće predstavljena i brojna druga inovativna rešenja iz Gorenja koje je već sedam decenija sinonim za drugotrajnost, funkcionalnost i inovativnost u službi jednostavnog i kvalitetnog života.

O kompaniji Gorenje

Gorenje je jedan od vodećih evropskih proizvođača kućnih aparata, sa tradicijom i poverenjem dugim sedam decenija.

Gorenje u Srbiji trenutno zapošljava oko 3000 radnika, od čega više od polovine zaposlenih – njih 1700 u fabrici rashladnih uređaja u Valjevu.

U nastojanju da svojim vernim potrošačima u Srbiji ponudi najbolje, kompanija više od deceniju neguje jedinstveni prodajni koncept Gorenje Studija na 17 lokacija, nudeći im na jednom mestu kompletnu uslugu: od najšireg izbora bele tehnike i malih kućnih aparata, do izrade kuhinja po meri, ali i inovativnih i dizajn kolekcija, kakve su Filip Stark, Ora Ito i Karim Rašid.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.