DS: Podrška valjevskim medijima

Gradski odbor Demokratske stranke izdao je Saopštenje za javnost u kome izražava podršku valjevskim medijima i novinarima. „Obećavamo da će Demokratska stranka uvek imati korektan odnos prema medijima.   Jer to je jedan od najvažnijih dokaza da li je neko društvo pravedno i da li počiva na principima demokratije”, navodi se u Saopštenju:

„Podržavamo valjevske medije i novinare da izdrže i sačuvaju tehničke i ljudske kapacitete, nakon poslednje raspodele novca iz budžeta Valjeva preko konkursa i javnih nabavki za informisanje. Da ironija bude veća, pojedini mediji su učestvovali više nego što to nalažu novinarski standardi u dovođenju baš ove vlasti, oličene u Srpskoj naprednoj stranci i gradonačelniku Slobodanu Gvozdenoviću. I za uzvrat su dobili mrvice sa tanjira zvanog medijski konkursi, dok su najveći parčići kolača otišli van Valjeva, u ruke novoosnovanih medija, portala i firmi. Svima je jasno, a najviše vlasnicima i i novinarima valjevskih medija, da novac za informisanje odlazi iz Valjeva u ruke dve, tri povezane firme, koje osim što prepisuju tekstove sa gradskog sajta i s vremena na vreme „puste“ po neki prilog iz Valjeva u „velikim“ medijima u Beogradu, služe kao partijsko glasilo SNS. To se vidi i čuje na prvi „klik“ i na prvo slušanje, jer sve vrvi od propagandnih tekstova o vlasti SNS, gradonačelnika Gvozdenovića i predsednika Republike Aleksandra Vučića.

Obećavamo da će Demokratska stranka uvek imati korektan odnos prema medijima.   Jer to je jedan od najvažnijih dokaza da li je neko društvo pravedno i da li počiva na principima demokratije

Demokratska stranka

Gradski odbor Valjevo”

12 comments on “DS: Podrška valjevskim medijima

 1. Valjevac

  Jako je bitno i vazno SIRCETOVO misljenje i stav, jer bez SIRCETA i slicnih njemu SNS ne bi postojao, bili bi svi kao SIRCE.

  Reply
 2. Pjerili

  Poštovani,
  Sve stranke su iste kad se dočepaju vlasti,samo gledaju stranačke i lične interese,građani ih ne interesuju!

  Reply
 3. Goran Markovic

  Ljudi ovo je smesno , pa taj Pavlovic -Sirce i onaj Zeljko Djukic su bili protiv Todora da ne bude u prici na protestima , zar je ovo toliko ludilo uhvatilo 2-3 u DS .Medjutim pratite dalje , Sirce se sprema da pocne napad na neke iz SNS po mojim sumnjama dobijene licno do gvzodenovica i basketasa .Razlog je jasan !Gde je Pavlovic Sirce bio kada je Draija Kolubarske rs pa i Slavica Vujanac na najbrutalniji nacin bile { i jos uvek} napadaned od nekih koji pokupise nas novac z anekakve projekte dok nasa prica Valjeva i nasih portala nije prosl atj, njihovi projekti .GDE STE SIRCE I SURUTKA , jer Pavlovic mora da opravda oportunit i da ne bude providno da je u prici sa nekim ljudima iz SNS a na stetu gradjana pa ajd malo da se oglasi .jesam li upravu?Nije li manji broj protestanata i delom zbog SIRCETA I SURUTKE ?

  Reply
 4. Gorica Gradonacelnica

  Valjevski mediji da istraze malverzacije i mahinacije u gradskoj upravi, kako se rasporedjuju sredstva iz budzeta i kakva je uloga Gorice Bozic.
  Ona je sad Alfa i Omega grada udjite im u finansije nacicete istinu.
  Blizu ste cilja…

  Reply
 5. Valjevac

  Za vreme vlasti Demokratske stranke u Valjevu novinare niko nije maltretirao. Nikada nijedan funkcioner DS-a nije novinare prozivao i vređao, kao što to čine naprednjaci danas. Između DS-a i SNS-a postoji ozbiljna civilizacijska razlika.

  Reply
 6. Hermes

  Nisu ni novinari dirali DS,a DS je uzimao koliko je hteo.Čili je plac bivšega MUPa,i koga je prodao?

  Reply
  1. Valjevac

   Pa kako onda da niko iz DS-a nije odgovarao, ako je to što pišeš tačno? Evo, SNS je već 7 godina na vlasti. Toliko su vam usta puna „žutih lopova“ a niko nije u zatvoru. Biće da nešto u tim vašim optužbama ne štima.

   Reply
 7. sudija

  Kako nisu odgovarali,sleteli su sa vlasti, i više nikada neće doći na vlast,to je najveća kazna.U ovoj državi krade se po zakonu.Dobro je postavljeno pitanje za MUP.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.