Plivači uspešni u Boru

U Boru je održan sedmi po redu međunarodni plivački miting, na kome je učestvovalo 24 kluba sa ukupno 259 plivača iz Bugarske, Severne Makedonije i Srbije. Plivački klub „Valis“ je predstavljalo četvoro takmičara predvođenih tenerom Branislavom Kovačevićem.

dav

Drugi u disciplini 50m delfin u svojoj kategoriji je bio Vuk Tešanović, dok je u disciplini 100m slobodno stigao do trećeg mesta.

Srebrnu medalju je osvojila  Radojević Maša u disciplini 100m slobodno, dok je u disciplini 100m prsno u cilj stigla na trećoj poziciji.

Druga u plasmanu u svojoj kategoriji je bila i Subotić Teodora u disciplini 50m leđno. Nemanja Pavlović je u disciplinama 100m slobodno i 100m prsno osvojio bronzane medalje.

dav

„Svi takmičari koji su nastupili su ujedno bili i na pobedničkom postolju, nekima je ovo takmičenje bilo u funkciji sticanja iskustva, a nekima je ovo jedna od poslednjih provera pred državna prvenstva koja ih očekuju u narednim nedeljama. Svim zainteresovanim roditeljima poručujemo da je mart mesec pravo vreme da upišu decu u klub, radnim danima u 18 časova na bazenu Tehničke škole“, kaže predsednik plivačkog kluba „Valis“ Branislav Kovačević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.