Januar u Europromu u znaku „Zlatiborca“

Kompanija Europrom i u 2019. godini nastavlja svoju kampanju „Dani domaćih“. Svoje proizvode na akcijskim sniženjima narednih dana imaće „Zlatiborac“.

S obzirom da je kampanja „Dani domaćih“ naišla na dobar odziv potrošača , Europrom istu akciju nastavlaj i u 2019. godini. „Mesec januar biće posvećen prvenstveno kompaniji „Zlatiborac“. Velikim proizvodjačima kao što je „Zlatiborac“ , nije potreban dodatni vid promocije, ali mi kroz razgovor sa svima njima koji posluju na domaćem tržištu došli do toga da je glavni cilj njihove saradnje taj što žele da nam pokažu da imaju sluha, da u ovoj bitci nema velikih i malih , svi smo na strani negovanja i čuvanja domaće privrede i ja moram da ponovim ono što su oni istakli, kampanja „Dani domaćih“ nema za cilj da promoviše i polemiše o tome da li je dobro imati uvozne eproizvode i kakavog su oni kvaliteta, već ova kampanja ima za cilj da pokaže koliko je jaka i koliko može da bude jaka domaća privreda, koliko imamo ozbiljnih domaćih proizvodjača na tržištu i koliko imamo kvalitetnih domaćih proizvoda. Upravo to realizujemo u saradnji sa domćim proizvodjačima i nastavljamo tokom meseca januara“, rekla je Bojana Perić PR menadžer Europroma.

Kako je najavljeno u kampanji „Dani domaćih“ u narednom periodu biće zastupljeni i manli regionani proizvodjači koji daju doprinos domaćoj privredi.

Darija Sušič marketing menadžer komapnije „Zlatiborac“ je istakla da se ova kompanija sa velikim zadovoljstvom uključila u pomenutu kampanju. „Drago nam je da smo pozvani da u mesecu slavlja , u januaru budemo deo ove kampanje. Zato ćemo u ovom mesecu podriti akcijske cene za sedam proizvoda naše trajne kategorije sa popustom od 25 do 40%. A tu su i četiri naša proizvoda iz polutrajne kategorije koju će kupci moći da probaju u januaru. Organizovaćemo preko 20 promocija svakog vikenda , a svaki kupac za kupljena dva proizvoda stiče pravo da ogrebe srećku  stim da svaka srećka dobija , a najsrećniji će moći da uživaju u vikendu na Zlatiboru. Deset kupaca uživaće u poklon paketima Zlatibborca , a svi ostali u ostalim robnim nagradama. Promocije će se održavati u šest objekata u Valjevu, Osečini, Kosjeriću i Mionici, a biće naznačene na samim prodajnim objektima“, rekla je Sušić.

Kompanija „Zlatiborac“ osnovanaje 1992 godine , porodična je kompanija sa sedištem u Beogradu čiji se proizvodni pogoni nalaze u selu Mačkat na Zlatiboru i trenutno zapošljava više od 650 radnika.

S.V.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.