Mladić poginuo u padu kamenog zida, njegov vršnjak povređen

N.M. (20) je poginuo na licu mesta, a njegov vršnjak je teško povređen kada se na njih, dok su pokušavali da ukradu staro gvožđe iz dvorišta napuštenih objekata u Knez Mihailovoj ulici, obrušio kameni dvorišni zid.

H

Do nesreće je došlo u blizini Jaza, lokaciji čija je adresa Knez Mihailova ulica od broja 41 do 43, prekoputa novoh valjevskog Hrama, a mladić N.M. je poginuo kada se na njega srušila teška kamena ploča. Njegov, za sada neimenovani vršnjak, zadobio je teške telesne povrede glave i tela u obrušavanju zida, pa je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu.

Po našim saznanjima, mladići su do dvorišta napuštene privatne kuće, koja se nalazi neposredno do nekadašnje fabričke hale, koju je svojevremno koristilo i preduzeće „Krušik-Alatnica“, došli zbog krađe starrog gvožđa koje je nalazi u dvorištu. Između ta dva napuštena objekta je stari kameni zid koji je, kako pričaju naši izvori iz istrage, već bio „načet“ i sklon padu. Do obrušavanja kamenog zida došlo je, kako pokazuju tragovi na mestu nesreće, najverovatnije kada su mladići pokušali da izvuku šinu, pa su zid razljuljali i on se obrušio na njih. N.M. je zbog pada najveće kamene ploče na njega život izgubio na licu mesta, dok je njegov drug zadobio teške povrede zbog udara kamenja i krhotina zida.

1 comment on “Mladić poginuo u padu kamenog zida, njegov vršnjak povređen

  1. Ratar

    Za sva dešavanja u Gradu ( kradje korupciju i svaki oblik kriminala) odgovorni su policija i tužilaštvo to im je jedini posao. Oni se šetkaju piju kafice i pišu kazne za pojaseve i svetlo …,bez njihove podrške policije i tužioca (učinjene neradom ili neznanjem ili namerama) kriminala nebi bilo. Stručost pomenutih je problematična svi liče ja Radojicu iz Tubića a samo on proglašen falsifikatorom i najuren iz MUPa a koliko je gorih od njega ostalo?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.