Uspešan vikend za karatiste 014

imageVikend koji je za nama bio je veoma plodonosan i poučan za takmičare i trenere Karate kluba 014 iz Valjeva:

Dana 17.11.2018.godine na Međunarodnom turniru koji je održan u Ljubljani Republika Slovenija, ispred KK 014 u kategoriji kata nastupila su tri takmičara i to Andreja Krstić, Matija Radosavljević i Nikolina Đurić u pratnji trenera Čedomira Bajkima. Na ovom takmičenju apsolutnu dominaciju u svojoj generaciji pokazala je Andreja Krstić koja je osvojila zlatne medalje u svojoj klasi i u apsolutnoj kategoriji. Ostali takmičari su pokazali visok stepen borbenosti ali nisu uspeli da savladaju internacionalne takmičare.

Dana 18.11.2018.godine u Beogradu održano je Prvenstvo Srbije u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore. Na ovom turniru ispred kluba KK 014 nastupili su David Petrović i Iris Anđelić u pratnji trenera Milana Lepojević. Navedeni takmičari su pružili svoj maksimum, imali su par kvalitenih borbi ali u dosta jakoj konkurenciji nisu uspeli da se domognu medalja.

Uprava KK 014 je veoma ponosna na sve takmičare ovog kluba, koji dostojanstveno predstavljaju svoj grad i klub, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.