Opozicioni blok I u Valjevu

imageKako Vamedia saznaje ovog vikenda u Valjevu je formiran Savez za Srbiju. Potpise je za zajednički nastup u političkom životu Valjeva stavilo za sada pet učesnika .

 

Opozicioni blok pod nazivom Savez za Srbiju formiran je I u Valjevu. Kako Vamedia saznaje, ovo formiranje tek je početak s obzirom da razgovori sa svim potencijalnim učesnicima nisu još uvek završeni.
Potpise su za sada dali DS, Dveri, Levica Srbije, Pokret za Preokret Janka Veselinovića i Sindikat Sloga.
Potpisnici ovog Saveza napominju da će tokom ove nedelje javnost biti zvanično obaveštena o ciljevima I zajendičkom radu, ali I da se razgovori nastavljaju I sa ostalim partijama u Valjevu.
Za sada se u ovom Savezu još uvek nije našao Lokalni front koji je pažnju javnosti već privukao opozicionim delovanjem , a po svemu sudeći o njihovom ulasku najpre će odlučivati njihova Skupština. Kako kažu u Lokalnom frontu formalnih razgovora još nije bilo. Kako se saznaje, razgovralo se o koordiniranom I usaglašenom nastupu, na sednicama Skupštine, što do sada nije uvek bio slučaj.
S obzirom da su potpisi stavljeni za očekivati je da u narednom periodu u Valjevu bude održana I Tribina na kojoj će se pojaviti I lideri Saveza sa nivoa republike , što je praksa primenjena u gotovo svim gradovima u kojima je Savez osnovan.
S.V.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.