Ubistvo u KPZ

      Нема коментара на Ubistvo u KPZ

imageTinejdžer K.J. (17) iz Beograda ubodom slomljene kašike u vrat usmrtio je B.D. (83) u bolničkoj sobi Kazeneo popravnog zavoda za maloletnike u Valjevu.

U trenutku ubistva K.J. I B.D. nalazili su se na izdržavanju zatvorske kazne I trenutno na lečenju u zatvorskom stacionaru , ali svedoka ovom dogadjaju nije bilo.
“U snu je, po svemu sudeći, bio i B.D. koji je usmrćen tako što ga je, praktično, K.J. preklao slomljenom kašikom. Starac je, po svemu sudeći, nasumična žrtva tinejdžera koji je bio dugogodišnji štićenik Doma za za nezbrinutu decu “Moša Pijade” u Beogradu, a u valjegvskom KPZ se nalazio na izdržavanje dvogodišnje zbog teških krađa. Naime, tinejdžer je od ranije poznat po sklonosti samopovređivanja i povređivanja osoba koje su u njegovoj blizini, kao posledica psihičke bolesti i trauma iz detinjstva. On i B.D. tokom izdražavanja kazne nisu bili u kontaktu, niti su u isto vreme smešteni u bolničku sobu, tako da se isključuje mogućnost nekog međusobnog sukoba kao povod za nasumučni napad koji se završio smrću starca”, prenose mediji.
Porodična priča K.J. slažu se upućeni, umnogome je doprinela ovakvom dogadjaju s obzirom da je K.J odrastao u hraniteljskim porodicama s obzrom da mu je majka bila osudjena na zatvorsku kaznu zbog ubistva rodjenog sina , brata K.J.
Što se tiče ubijenog B.D, on je na izdržavanju kažne u zatvoru, bio zbog krivičnog dela prevare, a za koga mnogi veruju da je u zatvoru bio zbog preuzimanja tudje krivice na sebe , što bi značilo da je u celom slučaju bio nevin I na kraju postao žrtva K.J.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.