Teško povredjeni poslanik Milićević i vozač Jakovljević

image

Narodni poslanik SPS Đorđe Milićević (41) zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u selu Bajevac, na putu Slovac-Ub. On je operisan zbog višestrukih povreda unutrašnjih organa i unutrašnjeg krvarenja.

Lekari su operacijom uspeli da zaustave veliko krvarenje. Kako je nakon završenih operacija izjavila porparol valjevske bolnice, praktično od 8 časova ujutro trajala je velika borba valjevskih hirurga da spasu život poslaniku Milićeviću i njegovom vozaču Dejanu Jakovljeviću (34).

Po njenim rečima, kod obojice su nakon operacija stabilizovani vitalni parametri i nalaze se u šok sobi i biće na posmatranju, a u pomoć valjevskim hirurzima pritekao je i državni sekretar u Ministarstvu zdravlja dr Vladimir Đukić koji je rekao da su povređeni zbrinuti i da je je operativno sve urađeno što je moglo da bude urađeno. Transport za Beograd se ne razmatra jer bi to pogoršalo stanje i ugrozilo vitalne parametre.

Što se tiče povreda, Milićević je zadobio višestruke telesne povrede ekstremiteta, trupa i abdomena koje su opasne po život, ali su se hirurzi izborili i stabilizovali njegovo stanje, ali dok se nalazi u šok sobi nezahvalno je davati bilo kakve prognoze.

Nesreća se dogodila na putu Slovac-Ub, u selu Bajevac, kada je vozilo „škoda oktavia“, za čijim volanom je bio Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva, iz za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa puta i udarilo u betonski propust.

Milićevićev vozač je operisan i, kako saznajemo, on se nalazi u stabilnom stanju. On je svestan i porodica ga je posetila u šok sobi.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.