Sajam zapošljavanja 23. novembra u Valjevu

imageNacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Valjevo organizuje Sajam zapošljavanja, koji će biti održan 23. novembra 2018. godine, od 10 do 13 časova, u hotelu „Grand“ u Valjevu.

 

Na osnovu do sada registrovanih prijava potreba, na Sajmu će oko 30 poslodavaca ponuditi oko 150 slobodnih radnih mesta.
Traženi su radnici u proizvodnji, prodavci, savetnici u osiguranju, komercijalisti, radnici u turizmu i ugostiteljstvu, vozači, lični pratioci, stolari, električari, frizeri, radnici građevinske struke, radnici grafičke struke, radnici mašinske struke, inženjeri građevine, elektro inženjeri, ekonomisti i drugi.
Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem lica svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim zanimanja iz oblasti prosvete.
Na Sajmu će poslodavci biti u mogućnosti da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.