Incident na Petom puku

imageIzbori za gradske Mesne zajednice ovog jutra su počeli na vreme u većini MZ izuzev na Petom puku gde je intervenisala policija.

Izbori se održavaju u MZ: Andra Savčić, Brdjani, Novo naselje , Gradac, Žikica Jovanović Španac, Stari grad, Krušik , Oslobodioci Valjeva, Nada Purić, Popare, Gorić, Popučke, Kamenica, Loznica, Sedlari. 
Po saznanjima Vamedie izbori su tek sada počeli u MZ Peti puk gde je član biračkog odbora Dragan Petrović pocepao I razbacao glasačke listiće. Kako Vamedia za sada nezvanično saznaje, do incidenta je došlo kada su listići doneti , a članovi biračkog odbora koje je imenovao SNS odbili da proebroje glasačke listiće na čemu je Petrović insistirao. Kako je došlo do verbalnog duela Petrović je vidno iznerviran zapisnike I listiće izneo napolje , razbacao I pocepao.
Nakon ovog incidenta na lice mesta došla je policija ,a  pojedini meštani koji su došli na glasanje za Vamediu kažu da je prisutan bio I gradonačelnik Slobodan Gvozdenović sa delom bliskih saradnika. Kako Vamedia saznaje od prisutnih gradjana na biračkom mestu grupa gradonačelnikovih saradnika sada ne dozvojava petroviću da udej na biračko mesto iako je isti član biračkog odbora.
I dalje nezvanično, pojedini gradjani javljaju da manjih incidenata ima I na drugim biračkim mestima.
 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.