Pojačanja za početak sezone

imageOdbojkaški klub VA014 Bauwesen spremano dočekuje početak nove sezone u kojoj će se za poziciju boriti sa još devet klubova. Ambicije kluba su mesto u prvih šest u prvom delu sezone.

Prva provera za Valjevce biće utakmica sa Jedinstvom, sledi Spartak iz Ljiga pa Partizan. „Kako je za sada predvidjeno 28. oktobra u nedelju od 18 sati biće odigrana utakmica protiv Crvene zvezde i za tu utakmicu je predvidjen i direktan televizijski prenos. Zvezda dolazi u Valjevu. Pripreme su počele prvog avgusta i već su odradjene tri utakmice“, kaže Aleksandar Mijailović iz uprave kluba .
Izmene u klubu su blagovremeno sprovedene , stari trener kako je i najavio je otišao a došao novi Saša Stefanović. „ Stefanović je Zaječarac i čovek je koji je trenirao OK iz Niša koji se takmičio sa nama i otišao u Super ligu , potom je saradjivao sa Novim Pazarom i bio treći u Srbiji, karijeru je potom nastavio u Grčkoj , a kod nas je došao iz Radničkog iz Kragujevca. Sa njim smo prvo razgovarali i dogovorili se , radi se o izuzetnom stručnjaku“, objašnjava Mijailović.
Mijaiović navodi i da su pored promene trenera izvršene i izmene medju igračima. „ Gro igrača je ostao. Knežević srednji bloker nas je napustio otišao u Rumuniju, primač Luka Lalić je prešao u Spartak, ali smo mi doveli tri pojačanja. Uroš Nikolić je došao na pozajmicu iz Zvezde , korektor i najverovatnije će kod nas ostati dve godine. Primač i srednji bloker Saša Popović i Ogjnen Dubić su došli iz Mladog radnika i Branislav Radović koji se vratio iz Slovenije je došao kod nas“, navodi promene Mijailović.

image Treutno je u klubu i potencijalni reprrezentativac Dušan Lopar koji se vratio iz Francuske i koji je izrazio želju da dodje bez ikakve nadokanade trenira sa nama. Ostaće u klubu u formi otvorenog ugovora. „Liga je dosta različita u odnosu na proplu godinu ima mnogo više utakmica , a naše ambicije su da budemo u prvih šest i da u drugom delu sezone se borimo za titulu. Najpre ipak da budemo medju prvih šest i igramo plejof. Misim da su tto realna očekivanja“, zakljuluje Mijailović.
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.