Kad počinje zamena mermernih ploča?

imageJoš uvek nema zamene mermernih ploča na Trgu Živojina Mišića. Grad svake godine izdvaja novac za sanaciju trga jer ploče pucaju usled tereta vozila i vremenskih prilika.

Tešnjarske veečeri su završene i za očekivati je da se u narednim danima pristupi sanaciji mermernih ploča na Trgu Živojina Mišića. Puklih ploča i onih koje su van svog ležišta svakog dana je sve više i više . Upućeni tvrde da ovakvo stanje ne sme čekati jesen i kiše jer će ceo Trg tada biti u ozbiljnom problemu. Kiša i sneg ozbiljno utiču na pucanje ploča jer je kako kažu dovoljna samo mala pukotina kroz koju prodje voda da bi se potom cela ploča pomerila. Dostavna vozila izvesno stvaraju dodatne probleme jer od težine vozila mermerne ploče pod njima pucaju.

image Stanje Trga već sada nije dobro, a sobzirom da je ovaj deo grada zapravo najlepši deo Valjeva za očekivati je da sanacija ploča počne u skorije vreme. Vamedia saznaje da pozicija u budžetu sa koje bi sanacija bila izvršena do skora nije postojala, a da je na neki način pre mesec dana obezbedjeno 500 000 dinara u budžetu za ovu namenu.

image S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.