Jankovića preglasao Upravni odbor

imagePredlog predsednika UO BIblioteke Živorada Jankovića o podnošenju krivične prijave protiv bivšeg direktora Gimnazije Vojislava Andrića, nije prošao na UO ustanove. Po saznanjima Vamedie UO jednoglasno bio protiv.

 

Na konferenciji za novinare koja je u junu upriličena u Biblioteci „Ljubomir Nenadović“ na kojoj se govorilo o planovima za preseljenje biblioteke u zgradu Doma vojske, predsednik UO ustanove Živorad Janković obavestio je javnost da će UO podneti krivičnu prijavu protiv tadašnjeg direktora Gimnazije Vojislava Andrića zbog kako je rekao mešanja u konkurs za izbor direktora u smislu falsifikovanja podataka.
Iako je iz Gimnazije vrlo brzo stigla informacija da nikakvog falsifikovanja podataka nije bilo te da se radi o proverivoj dokumentaciji, inicijativu za podnošenje krivične prijave Janković je pokrenuo u zgradi Gradske uprave za šta mu je rečeno da takvu odluku mora doneti UO ustanove.
Na sednici UO Janković je izneo ovaj predlog , ali su preostala četiri člana UO bila protiv dok je za očito bio samo predlagač.
S.V 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.