Razgovor boraca sa dr Živkovićem

imageU sredu 4. jula održane su projektne aktivnosti, socijalna uključenost i edukacija na temu predavanja "Posledice traume rata i bolesti koje nose ratne trauma” od strane Dr Zorana Živkovića, a što je aktivnost projekta “Maljen” i to poboljšanje položaja članova udruženja boraca rata od 1990 godine Grada Valjeva i podizanje kapaciteta usluge korisnicima.

Predavanje sa posluženjem, sendvičima, bezalkoholnim pićem i druženjem boraca, ratnih vojnih invalida i porodica palih boraca održano u prostorijama Kafe kluba “Muzej” u projektu Maljen Tradicije 14 odobren od strane Ministarstva za boračka pitanja, Ministra Zorana Đorđevića, Državnog sekretara Negovana Stankovića i komisije Ministarstva.
Ovakav vid projektnih aktivnosti predviđeni projektom nastavljamo dalje da sprovodimo i oni su pokazali odlične rezultate jer su članovi udruženja mogli da postave i pitanja doktoru Dr Zoranu Živkoviću na temu preventive bolesti i samog oboljenja gde je postavljeno dosta pitanja a dati stručni odgovori. Nastavljamo dalje sa radom u projektu Maljen i programu Ljubovija.

Predsednik, odgovorno lice i rukovodilac projekta Ljubomir Bradić

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.