SDP:Ekološkim obrazovanjem do zdrave Srbje

imageDan životne sredine u svetu obeležava se 5.juna, sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na brojne ekološke probleme. Gradski odbor SDPS Valjevo, programski i praktično shvata potrebu očuvanja životne sredine, pa tim povodom u Valjevu 5.juna organizuje više aktivnosti i manifestacija.

U utorak 5. juna 2018. sa početkom u 10 časova kod autobuskog stajališta u Karađorđevoj ulici, kod Apoteke 101, organizovano će se čistiti prostor oko stajališta i samo stajalište, a zatim će se istaći red vožnje autobuskog prevoznika „Lasta“. Ova akcija biće tokom leta organizovana na više autobuskih stajališta.
Zatim će se u 13 časova nastaviti nova aktivnost na kružnom toku kod autobuske stanice. Planirano je da se na ovom prostoru zasadi 2.000 sadnica cveća kadifa različitih boja.
Ove akcije podržao je grad Valjevo, Komunalno preduzeće „Vidrak“ Valjevo, više udruženja građana i pojedinaca. Pozivamo Vas da svojim prisustvom podržite ove aktivnosti koje imaju za cilj promenu ekološke svesti i odgovarajućeg ponašanja prema svom okruženju.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.