“Youth Heroes”

      Нема коментара на “Youth Heroes”

imageSvečana dodela “Youth Heroes” nagrada biće održana u petak, 18. maja u 10:30h u svečanoj sali upravne zgrade Istraživačke stanice Petnica u Petnici.

Nakon velikog uspeha i prošlogodišnjeg konkursa, EXIT fondacija u saradnji sa Naftnom industrijom Srbije pokrenula je treći nacionalni „Youth Heroes“ konkurs, s ciljem da se mladi heroji u Srbiji izvuku iz anonimnosti, predstave javnosti i promovišu kako bi postali inspiracija, ponos i uzor za sve generacije. U toku javnog konkursa koji je u decembru raspisan sa ciljem da se pronađu mladi, istinski heroji među nama, na adresu EXIT fondacije pristiglo je više stotina prijava, a stručni žiri imao je težak zadatak i odabrao je petnaest mladih heroja iz ukupno četiri oblasti: obrazovanja/nauke, preduzetništva/kreativnih industrija, kulture/umetnosti i društvenog aktivizma.

Svima njima će na svečanosti koja će u petak, 18. maja biti održana u svečanoj sali upravne zgrade Istraživačke stanice Petnica u Petnici, biti uručena nagrada za njihova postignuća. Pored dodele nagrada, za laureate i medije biće upriličeni obilazak IS Petnica, fakultativni izleti i ručak, dok će za mlade heroje biti održan i trening HR centra.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.