Pojačanja ŽOK Srbijanke

imageŽOK SRBIJANKA 014 intenzivno radi na formiranju ekipe za narednu sezonu koja će biti dovoljno jaka da se plasira u super ligu Srbije. Pored toga što je zadržala većinu igračica iz predhodne godine već je u svoje redove dovela dve igracice koje su predhodne godine igrale prvu A ligu.

Rec je o tehničaru Sari Savić koja je iz OK Valjeva prešla u Srbijanku kao i primaču ŽOK Vranje
Aleksandri Aleksić koja je bila jedan od najboljih primača prve A lige.
Ovih dana očekuje se potpisivanje ugovora sa još dva igrača ,reč je o srednjem blokeru i korektoru.
U pregovorima su još dva igrača internacionalne karijere koji će najverovatnije pojačati ekipu Srbijanke.Jedini problem još predstavlja Ivana Jerinić koja nije potpisala ugovor,jer njeni roditelji imaju posebne zahteve.
Takodje pojačan je i stručni štab Srbijanke,vratio se iz redova OK Valjeva u Srbijanku Rajko Stojanović,a pominje se i dolazak Marija Mratinkovića koji je vodio prošle godine ekipu ŽOK Vranje u prvoj A ligi koji bi vodio drugu ekipu Srbijanke u kojoj će biti najperspektivnije devojčice iz pogona kluba.Dosadašnji trener mladjih selekcija koji je ostvario izvanredne rezultate kako na domacoj sceni tako i u Italiji Milovan Rakic povućiće se sa te funkcije i radiće iskljčivo na stvaranju uslova da prva ekipa izbori plasman u Super ligu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.