35 plivača Valisa na “Djetinja kupu”

imageProteklog vikenda je održan međunarodni miting „Đetinja kup“ u Užicu.

U konkurenciji 18 klubova i 308 plivača iz Srbije i Bosne i Hercegovine, plivački klub „Valis“ je nastupio sa 35 plivača svih uzrasnih kategorija, sa trenerima, Branislavom Kovačevićem i Nemanjom Radosavljevićem.Najuspešniji takmičar je bio Tešanović Vuk sa dve zlatne medalje u disciplinama 50m slobodno i 50m leđno i osvojenim peharom za najuspešnijeg takmičara u svojoj kategoriji (zbir bodova iz dve isplivane discipline). Anja Radojević bila najbolja u disciplini 50m leđno dok je u diciplini 50m slobodno bila druga ali je i osvojila pehar za najbolju plivačicu u svojoj kategoriji. Pehar za najbolju plivačicu u svojoj kategoriji je osvojila i Maša Cvetković sa osvojenom zlatnom medaljom u disciplini 50m leđno dok je u disciplini 50m slobodno u cilj ušla na drugoj poziciji. Dve zlatne medalje je osvojila i Tešić Jovana u disciplinama 50m prsno i 50m leđno.
Stojanović Petar je bio najbolji u svojoj kategoriji u disciplini 50m leđno, dok je Sergej Srećković do zlata stigao u disciplini 50m prsno.

image Krstić Matija i Novaković Ognjen su bili najbolji u svojim kategorijama u disciplini 50m delfin. Radojević Anja i Radojević Maša su do prvog mesta stigle u disciplini 50m leđno, dok je Jokić Sara do zlata stigla u disciplini 50m delfin.
Ženska stafeta 4x50m slobodno „Valisa“ u sastavu Danica Đurić, Maša Cvetković, Jana Mitrović i Emilija Aćimović je bila najbolja u svojoj kategoriji.
Stojanović Petar i Kovačević Natalija su osvojili srebrne medalje u disciplini 50m leđno, dok je Emilija Aćimović do istog odličja stigla u disciplini 50m prsno.
Maksimović Vanja je stigao do bronze u disciplini 50m slobodno, Grujičić Sofija je isti uspeh postigla u disciplini 50m prsno, a Danica Đurić u disciplini 50m leđno.

image Obe štafete u disciplini 4x50m mešovito su u cilj ušle na trećoj poziciji.
U ekipnom plasmanu, u konkurenciji 18 klubova plivački klub „Valis“ je bio trećeplasiran.

PK „Valis“

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.