Završena rekonstrukcija crpnih stanica

imageRekonstrukcija crpnih stanica Janko Janković i Bair je završena. Rekonstrukciju su finansirali JKP Vodovod i Setec.

Medju brojnim radovima koje je JKP Vodovod započeo u prošloj i nastavio u ovoj godini je rekonstrukcija dve crpne stanice kako bi se omoggućilo nesmetano vodosnabdevanje većeg broja gradjana.Pomenuta rekonstrukcija finansirana je iz donacije Setec-a, u iznosu od 10.5 miliona dinara, dok je učešće Vodovoda iznosilo 2.2 miliona.

image „Mogu sa zadovoljstvom da kažem da su svi radovi završeni u predviđenom roku, a da se radi o investiciji od izuzetnog značaja, jer su ove dve crpne stanice bile u jako lošem stanju, tako da ovim radovima garantujemo uredno vodosnabdevanje našim sugrađanima koji žive u ovom delu grada. Tokom naredne nedelje će biti ugrađena i oprema, kada je reč o SKADA sistemu, tako da ćemo dobiti i na efikasnosti upravljanja sistemom. Trenutno pravimo planove rekonstrukcije ostalih crpnih stanica i u građevinskom, u hidromašinskom i elektro smislu, kako bi do kraja godine rekonstruisali sve crpne stanice na području grada“, kaže Djordje Milanović direktor JKP Vodovod.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.