Odbojkašice u višem rangu

imageOdbojkašice Srbijanke014 dva kola pre kraja izborile su plasman u viši rang u prvu A ligu. U prepunoj hali Student odbojkašice Srbijanke pobedile su Steriju Beograd sa 3-0 i tako izborile plasman u viši rang.

Ogroman uspeh najmladjeg sportskog kolektiva koji je osnovan pre četiri godine je posledica sistematskog rada i stvaranje ekipe za najvise domete.Ulaganje u najmladje i stvaranje sopstvenog kadra,kao i planski dovodjenje igračica iz okruženja Valjeva, stvorilo je jak sporski kolektiv koji dominira na svim poljima od predpionirki, pionirki, kadetkinja do seniorki. Sve ove selekcije nalaze se na prvim mestima i vodeće su u našem regionu i šire.
Pored velikog uspeha seniorki i kadetska ekipa Srbijanke osvojila je prvo mesto i plasirala se po prvi put na državno prvenstvo.To isto se očekuje i od pionirske ekipe koja je za sada vodeća.
Seniorke su sa 18 pobeda i dva poraza do sada pokazale veliki kvalitet pod rukovodstvom Slobodana Ivovića, trenera koji je celog sebe uneo u rad sa ovom izvanrednom ekipom.
Ovo nije krajnji cilj Srbijanke, cilj je Superliga naredne godine.Ovaj klub i ove devojke to i žele i mogu i ostvariće.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.