Istorija se piše

      Нема коментара на Istorija se piše

imageOdbojkaši VA 014 bez mnogo muke i u slavljeničkoj atmosferi savladali su ekipu Futoga. Na utakmici dodeljen pehar superligašima, a Nikola Ražnatović zaprosio Nikolinu Tomić.

Rezultatom 3:0 valjevski odbojkaši praktično su overili svoj ulazak u Superligu . Na terenu proverena postava Ražnatović, Adamović, Spasojević, Lalić, Djokić, Vešović, Radić, Knežević , Bulatović nije imala ni najmanji problem da pokaže dominaciju na terenu i još jednom potvrdi da su spremni za viši rang takmičenja. U poslednjim minutima utakmice na terenu su šansu dobili i mladji i igrači dok je sala već slavila pobedu,a šampanjac praktično otvaran.
Pored igračkog umeća odbojkaši su pokazali i timski duh, u trenutku kada su kleknuli i sačekali da Ražnatović uzme mikrofon. „Ovo je Vaša pobeda, hvala vam što ste bili uz nas i davali nam hrabrost kad je to bilo potrebno. Zato ja imam večeras hrabrosti da zaprosim devojku sa kojom sam od dolaska u valjevo“, rekao je popularni Crni. Prsten za Nikolinu Tomić igračicu Srbijanke propraćen je frenetičnim aplauzom publike.

image

Na žalost dok odbojkaši odlaze u Super ligu klub napušta trener Mirko Ristović.“ Mislim da je vreme da idem dalje, hvala ovim momcima i na šansi koju sam imao da radim sa njima, bez njih svega ovoga ne bi bilo. Jednostavno treba dati šansu i nekom drugom kao što je data meni, a ja sam već rekao za sve što im bude trebalo tu sam . Ovo je sjajan tim ko god da ih vodi, meni je bila čast“, rekao je Ristović.
Tokom cele sezone odbojkaši VA014 praktično da nisu znali za poraz i uspešno su opstajali na prvom mestu tabele. Uspeh ovog kluba nedvosmisleno je pokazao da je Valjevo grad koji je povratio svoju odbojkašku slavu ranijih vremena. Na ovu temu oni sami odgovorili su izašavši na teren u majicama na kojima je pisalo : „Istorija se piše“.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.