Kolubara i Azbukovica ponosni na Beograd

imageOpštinski odbori SPS-a Kolubare i Azbukovice sinoć u Beogradu uputili podršku SPS-u za predstojeće izbore. Kandidat SPS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić rekao da su beogradski izbori značajni za celu Srbiju.

Sala SO Zvezdara sinoć je bila ispunjena do poslednjeg mesta članstvom Socijalističke partije Srbije iz Kolubare i Azbukovice koje je sa ovog skupa pozvalo svoje zemljake koji žive u Beogradu da podrže listu SPS-a i kandidata za gradonačelnika Beograda ove partije Aleksandra Antića. „Nema neozbiljnih i dalekih izbora ukoliko se oni dešavaju u Srbiji. Ovde smo da našim ljudima u Beogradu skrenemo pažnju na stavove za koje se borimo i zastupamo u svakom gradu i Opštini. Da podržimo listu naših ljudi“, rekao je predsednik Okružnog odbora i član IO SPS-a Dragan Jeremić.
Da su izbori u beogradu značajni za celu Srbiju potvrdio je i sam kandidat za gradonačelnika liste socijalista Aleksandar Antić. „Ovi izbori značajni su za celu Srbiju, ne samo za Beograd, jer Beograd je na mnogo načina centar naše Srbije. Zašto bi neko trebao da glasa za SPS? Zato što su na ovoj listi socijalno odgovorni i državotvorni ljudi. Ljudi kojima je svaki čovek na prvom mestu. Oni koji predlažu i imaju održiva rešenja za sve ono što treba i može da bude popravljeno i što treba da bude bolje. Hvala na ovoj podršci”, rekao je Antić.

U izbornim kampanjama u Beogradu ovaj skup po svemu je bio do sada nesvakidašnji i potpuna novina, a u sali su bili prisutni predstavnici i predsednici OO socijalista Ljubovije, Ub-a, Ljiga, Mionice, Osečine, Lajkovca i Valjeva, koji su predvodili svoje članstvo dok su poruke svojim zemljacima u Beogradu uputili Dragan Popović predsednik OO Osečina , Darko Mitrović član IO OO SPS iz Ljubovije i Djordje Milićević narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora SPS-a iz Valjeva.

„Vidimo kako ovih dana pokušavaju da nam umanje rejting podsećanjem i vraćanjem u prošlost. Ali to nije moguće jer smo upravo ponosni na osnove koje smo postavili , osnove odbrane zemlje i državotvorne politike.Mi se ne odričemo prošlosti, a gledamo u budućnost“, rekao je Djordje Milićević predsednik GO SPS i narodni poslanik socijalista.
Pored Aleksandra Antića, formalni domaćin ovog skupa bio je Marko Ćulibrk predsednik OO SPS Zvezdara.
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.