Sveće i parastos za Ivanovića

imagePredstavnici opozicije u Valjevu paljenjem sveća I parastosom odali počast ubijenom lideru Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Oliveru Ivanoviću.

U Hramu u 18 sati okupili su se predstavnici opozicionih partija u Valjevu koji su najpre paljenjem sveća , a potom i parastosom koji je služio sveštenik Dragomir Jovanović, odali počast ubijenom Oliveru Ivanoviću.

image

Oliver Ivanović (Rznić, 1. april 1953 — Kosovska Mitrovica, 16. januar 2018) bio je srpski političar sa Kosova i Metohije, Republika Srbija. Bivši je državni sekretar za Kosovo i Metohiju u bivšem Ministarstvu za Kosovo i Metohiju pod ministrom Goranom Bogdanovićem. Bio je lider Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ politički i humanitarni lider kosovsko-metohijskih Srba sa severa, uglavnom Kosovske Mitrovice. Bio je član Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju. Dana 16. januara 2018. u jutarnjim časovima na Ivanovića je ispred njegove kancelarije u Kosovskoj Mitrovici izvršen atentat od strane nepoznatih počinilaca.

image

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.