Odbornici o godini iza nas

imageŠefovi odborničkih grupa imali su svoje poglede na 2017.godinu, ali i čestitke za 2018.god.

Duško Rakić Demokratska stranka

image Iza nas je jedna turbulentan godina . Imali smo razna obećanja da ćemo živeti bolje prvi put u istoriji, ali na žalost moramo konstatovati da je život običnog čoveka sve teži i teži. Ali da možemo očekivati još teže uslove

Kao šef odborničke grupe DS gradjanima želim da im 2018.godina bude bolja i uspešnija. Želim im više demokratije i više tolerancije u političkom životu Valjeva kao i funkcionerima veću transparentnost u svom radu.

Snežana Spajić Pokret Dosta je bilo

image

Nismo uradili ono što smo planirali, sve je stalo . Nisu se pridržavali programa i rada , mnogo toga pogrešnog u ovoj godini. Nije ovo bila dobra godina to govori i izvršenje budžeta. Od investicija se odustalo, nije se apliciralo sa projektima.

Gradjanima želimo sve najbolje , zdravlja pre svega , sreće

Zoran Živković Socijalistička partija Srbije

image

Godina za nama dobrim delom uspešna. U poslovnom smislu stabilna sa jasnom vizijom za narednu godinu koju bi trebalo ostvariti kroz budžet.

Mnogo sreće zdravlja , lične sreće i nadam se stabilnih uslova života i rada u 2018.godini.

Viktor Mićić Srpska napredna stranka

image

Gradska vlast je pokazala odgovoran način razmišljanja prema samim gradjanima i gradu. Sledeće godine ozbiljna sredstva su planirana da se sve podigne na jedan viši nivo. Jasno je da je težnja dolazak investitora što opet znači boljitak za gradjane i grad. Ova godina je imala turbulencija , ali od 208. Godine očekujem još više radova i dinamike u radu.

Gradjanima želim dobro zdravlje, uspeh, da im se ostvare stvari koje žele i planiraju.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.