Mićić novi šef odborničke grupe naprednjaka

imageNakon smene šefa odborničke grupe SNS-a Zorice Jocić, po dosadašnjim najavama novi šef naprednjaka u Skupštini biće odbornik Viktor Mićić. O odborniku Markoviću odlučivaće Izvršni odbor SNS-a.

Sednica Skupštine grada i izlaganje odbornika Milana Markovića za skupštinskom govornicom u kome je zamerio aktuelnoj vlasti nisku realizaciju budžeta pa i informisao javnost o kupovini industrijske zone i teret odgovornosti stavio na gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, praktično je bila povod za smenu šefa odborničke grupe Zorice Jocić. Ova odbornička grupa zamerila je Jocićevoj da nije bila u stanju da iskontroliše situaciju u Skupštini i izlaganje odbornika Markovića.
Novi šef naprednjaka u Skupštini po svim dosadašnjim najavama biće Viktor Mićić, odbornik.
U izjavi medijima gradonačelnik Gvozdenović i ujedno predsednik GO SNS-a , je rekao da će o sudbini dvoje odbornika, odnosno njihovom ostanku u partiji odlučivati Izvršni odbor SNS-a. „ Mi imamo jasan statut stranke da svi oni koji zastupaju neke druge stavove mimo stava odborničke grupe moraju snositi odgovarajuće posledice. Ja sam uputio već zahtev predsedniku Skupštine da se imenuje novi šef odborničke grupe. Tu je jasno da mora da dodje čvrsta ruka i da se uvede red. Što se tiče odbornika Markovića o njemu će odlučivati Izvršni odbor i ja ne želim da se u njihovu odluku mešam i oni će doneti odluku koja je u interesu stranke“, rekao je Gvozdenović.

S.V.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.