Sednica Veća ovog prepodneva

imageDanas će biti održana sednica Gradskog veća na kojoj će Venici razmatrati izvršenje budžeta za prethodni period, ali još uvek ne i drugi rebalans. Na dnevnom redu i izbor direktora u Toplani i Vodovodu, ali još uvek ne i u JP „Vidrak“.

Na sednici Gradskog veća koja će biti održana ovog prepodneva biće razmatrano izvršenje budžeta za period januar-un 2017. godine, a po predlogu komisije Veće će razmatrati i kandidate za direktora u dva javna preduzeća Toplani i Vodovodu.Izmedju ostalog Veće će odlučivati i o zameni ispunjenja obaveza dužnika „Vujić Valjevo“ prema poveriocu Gradu Valjevu, doneti odluku o izmeni odluke o pretvaranju potraživanja grada prema obvezniku SP „Lasta“ Beograd u osnovni kapital grada, ali i operativni plan grada odbrane od poplava, izveštaj o realizovanim aktivnostima u okvbiru spomen komleksa Brankovina. Veće će razmatrati i izveštaj Saveta za zdravlje, stanje gradskih i seoskih grobalja , rešavanje problema pasa i mačaka lutalica u gradu, predlog Plana komunikacija u oblasti upravljanja ljudskim resursima.
Ovog prepodneva Veće bi trebalo da ovlasti Relju Milanovića zaposlenog u JP „Kolubara“ za deponovbanje potpisa kako bi unkcionisanje ovog preduzeća u novonastaloj situaciji bilo normalno.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.