Do ulice preko blokade

imageStanari u Ulici Knez Jovice po dosadašnjim najavama radikalizovaće najverovatnije svoj protest tako što će blokirati Ulicu Milovana Glišića. Ispod njihove ulice nema turske kanalizacije , a nove rupe se otvaraju i dalje.

Sagovornik Vamedie navodi da u svetlu novih informacija u kojima se tvrdi da ispod njihove ulice nije turska kanalizacija , a sa činjenicom da se u ulici otvorila još jedna rupa oni zapravo nemaju drugog izbora. „Moramo nešto da preduzmemo i na ovaj način možda jer izgleda da nas niko ne čuje. Već nekoliko godina se borimo da nam urade ulicu , ali su tvrdili da je ispod kanalizacija iz doba Turaka i da se nema novca za rekonstrukciju. Pa šta je sad? Otvorila se još jedna rupa u medjuvremenu“, navodi sagovornik Vamedie iz Ulice Kneza Jovice.
Objašnjavajući da je samo pitanje dana kada će neko izgubiti život u toj ulici izvor Vamedie tvrdi da će protest biti radikalizovan blokadom druge prometnije ulice.
Na najavu da bi moglo doći do protesta, u Gradskoj upravi kažu da novca ima, ali da se ne može ništa uraditi preko noći , odnosno da je neophodno da se uradi projekat za rekonstrukciju , a potom i javna nabavka kako bi se izabrao izvodjač radova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.