Tešnjarske od 4. do 11. avgusta

imageTešnjarske večeri ove godine biće održane od 4. do 11. avgusta. Grad ove godine za Tešnjarske izdvojio 2 miliona dinara, a Valjevce po dosadašnjim informacijama očekuju tri velika koncerta.

Tešnjarske večeri ovog leta trajaće sedam dana, a poslednje veče letnjeg festivala sa nastupom DJ-eva biće praktično uvod u Open minded fest koji se ove godine održava 11. I 12. avgusta. Shodno prethodnim godinama i ove godine se mogu očekivati brojni programi za tih sedam dana medju kojima će standardno jedno veče biti dečije, a trebalo bi da prateći praksu prethodnih godina usledi i veče folklora.
Ono što Valjevce najviše zanima , a i što po istraživanjima privlači najveću pažnju i jeste u najvećoj meri razlog posete ovim večerima, su koncerti na Letnoj pozornici. Po dosadašnjim informacijama ove godine bi u Valjevu trebalo da nastupe Balkanika, Legende  i Nataša Bekvalac.
Za organizovanje Tešnjarskih večeri grad je u 2017. Godini budžetom opredelio 2 miliona dinara, a kako se najavljuje deo novca biće obezbedjen i iz sponzorstava.
S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.