Srbijanka osvojila Idein turnir

imagePionirke Srbijanke još jednom su zablistale i osvojile zlatnu medalju na izuzetno jakom turniru u Kragujevcu čiji su organizatori bili IDEA i NISAN.
U konkurenciji 16 ekipa devojčice Srbijanke bile su ubedljive i u četri utakmice,sa najtežim rasporedom pobedile sva četri protivnika izgubivši samo jedan set.

U finalu u vrlo kvalitetnoj utakmici Srbijanka je pobedila Spartak iz Ljiga /iznenadjenje turnira/ rezultatom 2-1 po setovima 14-25/25-18/15-12
Za ekipu Srbijanke igrale su: Andjela Matković,Sladjana Ninković,Marija Doksas,Aleksandra Savić,Marija Prodanović,,Jana Stevanović,Ivana Jerinić,Andjela Savić,Maša Djedović,Jelena Novokmet,Tijana Janković,Milica Živković,Sara Milanović.
Za najboljeg igrača turnira proglašena je Jana Stevanović, za najboljeg napadača proglašena je Ivana Jerinić, za najboljeg blokera proglašena je Marija Doksas.
Na istom turniru dan ranije Srbijankine devojčice 2004 i mladje u konkurenciji 16 ekipa uz tri pobede i jedan poraz zauzele su peto mesto, a za najboljeg igrača proglašena je igračica Srbijanke Katarina Simić,a za najperspektivnije igračice proglašene su Marija Nedeljković i Jelena Mitrović, obe 2005 godište.
Na oba turnira ekipu je vodio Mile Rakić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.