Bosis gradu poklonio mural

imageNi kiša nije omela svečano otkrivanje murala na Desankinom trgu, poklon firme Bosis gradu Valjevu povodom 35 godina postojanja ovog preduzeća. Deca zaposlenih imala su čast da otkriju mural i puste 35 narandžastih balona.

Da je Bosis firma okrenuta ka budućnosti u obraćanju okupljenim gradjanima potvrdila je Marija Pantelić. „Danas kada slavimo 35 godina postojanja želimo da našim sugradjanima poklonimo mural koji pored svioje umetničke vrednosti ima i svoju jasnu poruku da je budućnost našeg grada i svih nas u našim rukama. Neka ovaj mural bude i naš svakodnevni podsetnik  da će budućnost biti onakva kakvu je sami izgradimo. zato imamo i veliku odgovornost“, rekla je Pantelićeva.

image Autor murala je umetnik Andrej Žikić Artez , za čiju umetnost kažu da povezuje više gradova širom sveta. Njegov rad je iozabran u konkurenciji 27 autora na konkursu koji je Bosis organizovao početkom godine. „Tražili smo najbolje rešenje za mural sa temom „Valjevo u budućnosti“. Zato su sa nama danas ovde oni koji predstavljaju budućnost Bosisa i našeg grada , deca naših zaposlenih koji će pustiti 35 balona i otkriti mural“, rekla je Pantelićeva.
Dečica kojima kiša nije smetala izbrojali su do 35 simbolično za godine postojanja Bosisa i potom svečano skiunuli postavljenu traku sa murala.

image

Kompanija Bosis iz Valjeva, regionalni lider u proizvodnji štampane kartonske i kaširane ambalaže, u petak 02. juna proslavlja jubilej, 35 godina postojanja i uspešnog poslovanja. Bosis je počeo kao mala kućna radionica za sito štampu daleke 1982. godine, prvi izvozni posao napravio je 1985. godine, a u preduzeće prerastao 1990.godine i postao pouzdani dobavljač za ambalažu najvećih domaćih i svetskih kompanija za koje je do sada proizveo nekoliko milijardi kutija. Nestle, Coca Cola, Heineken, Mann Hummel, Robert Bosch, Henkel, Nivea, Grand, Štark, Bambi, Polimark, Aleva, Carnex, Neoplanta i Knjaz Miloš su samo neki od Bosisovih klijenata koji su veoma zadovoljni visokim kvalitetom proizvoda koji stižu iz Valjeva. Danas Bosis porodicu čini 120 zadovoljnih zaposlenih koji svakodnevno proizvode najkvalitetniju štampanu kartonsku i kašranu kartonsku ambalažu u ovom delu sveta.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.