Vodovod izvodi radove i na Divčibarama

imageZa JKP ,,Vodovod“ građevinska sezona je u punom jeku, radi se na četiri gradilišta. Medju ovim radovima su i radovi na Divčibarama.

“ U ponedeljak smo otpočeli rekonstrukciju vodovodne mreže na Divčibarama od Valjevske ulice do odmarališta Stevan Filipović, ukupne dužine 1,2 kilometra, a vrednost radova je oko 3,5 miliona dinara. Radi se zapravo o liniji na kojoj smo imali česte kvarove, u pitanju je azbestni cevovod i ono što je bitno je da su ovo prvi značajniji radovi u turističkom mestu Divčibare kada je u pitanju vodosnabdevanje. Rukovodstvo grada je prepoznalo značaj i opredeljeno je 6 miliona dinara za rekonstrukciju vodovodne mreže, a vrlo brzo raspisujemo tender za novu opremu za fabriku vode na Divcibarama. Nakon završetka linije koju trenutno radimo, prelazimo na Marinkovića kosu”, izjavio je direktor Đorđe Milanović.
Uporedo sa radovima na Divčibarama teku i radovi na ostalim gradilištima u gradu na više lokacija.
“ U toku su radovi u Pantićevoj i Đerdapskoj, Poparski put završavamo, dok smo pre toga rekonstruisali vodovodnu mrežu u naselju Senjak i Resavsku ulicu. Po završetku radova u Pantićevoj ulici krećemo sa ulicom Sime Pandurovića. Do 5.juna planiramo da završimo Rađevo Selo i da otpočnemo radove u Kotešanskoj ulici, dok Donja Grabovica mora biti gotova do kraja juna.”, kaže Milanović dodajući da je po istom planu predvidjeno da voda u Jasenici bude puštena do sredine jula.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.