Sednica Skupštine 26.aprila

imageSkupština grada biće održana 26. aprila. Na dnevnom redu naći će se izveštaji i programi o poslovanju ustanova kulture i sporta.

Sednica Skupštine grada biće održana naredne nedelje , a pred odbornicima će se naći izveštaji o radu uglavnom ustanova kulture i sporta u Valjevu. kako se moglo čuti na sednici Veća za narednu godinu pomenuti izveštaji i programi trebalo bi da izgledaju potpuno drugačije , odnosno ne bi trebalo više da budu prepisivani kao što je to slučaj svih ovih godina. Istovremeno svim direktorima ostavljeno je 30 dana da dostave programe i planove kako i gde ide svoju ustanovu u narednom periodu dok će Centar za kulturu morati da dostavi petogodišnji plan rada. Kako će funkcionisati i šta su planovi za naredni period kao i ostvareno u prethodnoj godini biće teme vezane i za Apoteku, Dom zdravlja i Centar za socijalni rad.
Odbornici će usvojiti i memorandum o saradnji sa italijanskim gradom Menkoniko i odluku o poveravanju poslova na izgradnji sistema vodosnabdevanja.
Na sednici Veća koja je prethodila ovoj sednici Skupštine saopšteno je i da je odlukom komisije, a po završenom konkursu na mesto načelnika Gradske uprave za društvene delatnosti izabran Aleksandar Purić, a za njegovog zamenika Jelica Stojanović.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.