Krivična prijava za vlasnika kamenoloma

imageProtiv napadača na tv ekipu TVA plus policija je podnela krivične prijave . Vlasnik kamenoloma osumnjičen je za delo za koje je zaprećena kazna do 8 godina zatvora. Nakon što su se oglasila novinarska udruženja, a informacija o napadu na ekipu TVA plus obišla Srbiju , napad je osudio i zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić. 

Protiv vlasnik kamenoloma koji je zajedno sa još par lica napao tv ekipu TVA plus Predraga Lučića i kamermana Vasilija Ristovića, policija sumnjiči za delo  ugrožavanja sigurnosti lica koja obavljaju poslove od javnog značaja u oblasti informisanja za koje je zaprećena kazna od 1 do 8 godina zatvora.

„Moram da izrazim neslaganje i protest zbog onakvog ponašanja i maltretiranja ekipe TVA plus i mislim da je to krajnje neprimereno ponašanje. Ono nam ujedno govori o bahatosti i nazovimo sili koja je počela da zauzima veliki prostor našeg društvenog života . Takvo ponašanje zaista mora biti sprečeno“, rekao je zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić.
Jeremić kaže da svi u ovoj zemlji imaju pravo na rad, a da je više nego evidentno da je tv ekipa bila na obavljanju radne obaveze.
U toku jučerašnjeg dana vinovnici ovog dogadjaja kao i tv ekipa dali su izjave u valjevskoj policiji.
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.