“Valjevo za Sašu Jankovića”

imageIzborni štab "Valjevo za Sašu Jankovića" pozvao je gradjane Valjeva da u prostorijama Izbornog štaba svojim potpisom podrže kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije. Poziv prenosimo u celosti:

"Valjevke i Valjevci, u nedelju (05. marta)u prostorijama izbornog štaba Saše Jankovića (Dušanova br. 8)od 14 do 17 časova svojim potpisom možete podržati kandidaturu Saše Jankovića.
Pred građankama i građanima Srbije su još jedni izbori. Redovni predsednički izbori. Izbori na kojima birači svojim glasom biraju osobu koja će u narednih pet godina obavljati funkciju predsednika Republike.Daleko iza nas su burna vremena u kojima su birači imali priliku da da glasaju za ‘’manje zlo’’. Ovoga puta stvari se menjaju. I po prvi put građanke i građani Srbije imaju ZA koga glasati.
Građanke i građani Srbije imaju svog kandidata. Sašu Jankovića. Prethodnih deset godina bio je Zaštitnik građana. Snagom svog integriteta, zajedno sa svojim saradnicima, ukazivao je da svaka vlast, bez obzira na političko opredeljenje, mora poštovati ključna ustavna načela.Socijalna pravda, nezavisnost sudstva, podela vlasti, ravnopravnost građana pred zakonom, vladavina prava, poštovanje ljudskih i manjinskih prava, građanska d
emokratija i evropske vrednosti. To su načela i osnovne vrednosti sa kojima u izbornu trku kreće Saša Janković Saša Janković nije sam izgradio instituciju zaštitnika građana. Imao je svoj tim. I uspeo je.Sada ulazi u izbornu utakmicu kao kandidat građanki i građana.
Potreban mu je nov i odlučan tim. Tim građanki i građana koji žele uređeno i demokratsko društvo.
Dobrodošli !
BezStraha
PotpisZaSJ
DoPobede
Izborni štab "Valjevo za Sašu Jankovića"

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.