Počinju radovi u Pantićevoj

imageKako se najavljuje iz odeljenja za gradjevinsko zemljište i infrastrukturu vrlo brzo počeće radovi na rekonstrukciji Pantićeve ulice i izgradnja trotoara u Ulici Mirka Obradovića.

Već krajem nedelje trebalo bi da počnu radovi na rekonstrukciji Pantićeve ulice na pottezu od Ulice Vuka Karadžića do Dušanove. „ Izvodjač radova je izabran to je Preduzeće za puteve. Ulica će biti radjena parcijalno, avrednost radova je 13 miliona dinara. Predvidjeno je da bude uradjen novi kolovozni zastor , novi ivičnjaci , trotoari i nova javna rasveta. Rok za izvodjenje radova je 60 kalendarskih dana“,kaže načelnik odeljenja za gradjevinsko zemljište i infrastrukturu Zoran Trifunović.

Nakon što je prošle godine završena izgradnja kružnog toka na spajanju Ulica Mirka Obradovića i Hajduk Veljkove najavljena je i izgradnja trotoara u Ulici Mirka Obradovića . „ U pitanju je trotoar koji će praktično ići od samog spajanja ove ulice sa Sindjelićevom pa sve do železničkog mosta . Vrednost tih radova je 3,5 miliona dinara , a kako je otvaranjem ta ulica postala vrlo prometna bilo je neophodno da bude uradjen i trotoar s obzirom da postojeći praktično to i nije , na nekim mestima ga ima na nekima ne, a i ono što postoji nije asfaltirano pa ćemo sada napraviti jedan standardni trotoar koji će se protezati sve do železničkog mosta“, objašnjava Trifunović.

Trenutno je u toku izgradnja Dušanove ulice čiji je rok za završetak 60 kalendarskih dana.

S.V

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.