„Mozaik 75“

      Нема коментара на „Mozaik 75“

imageU nedelju 5.marta na TV Valjevo Plus krenuće novi serijal porodičnog magazina „Mozaik 75“. Emisija kolažnog tipa biće emitovana u 17.45h , a reprizirana radnim danom.

U trajanju od 75minuta TVA Plus pokreće serijal pod nazivom „Mozaik 75“ , autora Viktorije Ćosić Petrović.“ Izabrali smo jedan nedeljni porodični termin jer je i koncepcija emisije takva ,kolažna , sa temama koje neopterećuju i u kojoj svako može pronaći deo koji mu se posebno dopada,praktično nešto za sebe, za sve generacije. Nema politike, konflikta “, kaže autorka Ćosić Petrović.
Kao prva tema emisije nametnuo se Dan žena, a na ovu temu govoriće  gosti koji  imaju različita mišljenja o prazniku. „  Emisija sadrži više segmenata, zato i jeste mozaik. Jedan deo emisije je razgovor sa dva ili tri gosta, oni su najčešće iz Valjeva i razgovaramo o temi emisije , ali i o specifičnostima koji odlikuju same goste. Drugi deo emisije je rezervisan samo za jednog gosta i on ne mora biti iz valjeva , šta više trudiću se da to bude neko ko nam dolazi u goste . Primera radi u prvoj emisiji gost je Branislav Tapušković, advokat koji je valjevskoj javnosti poiznat iz slučaja Maki, a srpskoj javnosti kao advokat Slobodana Miloševića. Što se zabavnog dela tiče imamo bend u studiju koji prati tok emisije sa dve ili tri numere . Mislim da će gledaocima posebno biti zanimljiv deo kuhinje u kojoj će kuvati neko od valjevskih kuvara iz ovdašnjih restorana i za svaku emisiju pripremiti poseban recept“, kaže Ćosićeva navodeći i da je vrlo izvesno prvi put u valjevu jedan btelevizijski studio opremljen na način koji je primenjen u ovoj emisiji.

image Novina koja do sada nije primenjivana u Valjevu biće i publika u studiju koja će učestvovati u nagradnim igrama , a za sve gledaoce pripremljena su takodje pitanja koja prate brojne nagrade. „Ukoliko neko želi da bude gost kao gledalac u emisiji može se prijaviti na fejsbuuk stranici „Mozaik 75“, a u toku trajanja emisije gledaoci se mogu javiti sa odgovorima na pitanje upravo preko te stranice. Emisija je po svemu različita od onog što se do sada moglo gledati u Valjevu i sigurna sam prati formu trenutno u svetu najtraženijih kolažnih emisija. Nadam se da će se ta novina dopasti Valjevcima“, kaže autorka.
    
Emisija će biti realizovana svake nedelje, od 17.45 do 19 časova, sve do letnje pauze kada je i sezona godišnjih odmora, a potom ponovo nastavljena od jeseni.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.