Juniorski košarkaški turnir

imageOd 24. do 26.marta u Valjevu će biti održan Juniorski košarkaški turnir na kome će učestvovati osam klubova iz četiri zemlje . Turnir će biti održan pod pokroviteljstvom KSS i grada Valjeva.

Ovogodišnji Juniorski košarkaški turnir biće održan u Valjevu od 24.do 26. marta u hali sportova biće održan pod sloganom :“Košarka spaja „ dok će promoter turnira biti Miloš Teodosić.
„ Ovo je već stalna gradska manifestacija koja je tradicionalna i posvećen je Luki Stančiću. Grad je opredelio 880 000 dinara i sredstva će biti iskorišćena za smeštaj i ishranu sedam ekipa koje dolaze u naš grad. Ove godine sam turnir bilo je mnogo lakše organizovati jer nam se mnogo ekipa javilo sa željom da učestvuju na našem turniru. Ove godine uspeli smo da dovedemo dve ekipe koje se nalaze medju najjačim ekipama ovog godišta u Evropi ekipe Crvene zvezde i Bemaxa, oni inače ove godine učestvuju i na završnom turniru Evrolige“, kaže Radomir Simić u ime organizatora.
Na turniru učestvuju igrači 2000-to godište i mladji , a pored Crvene zvezde i Bemaxa učestvuju i Union Olimpija, povratnik na turnir KK Split, KK Igokea iz Aleksandrovca, KK Partizan koji je već iz vValjeva odneo četiri pehara sa ovog turnira , KK Spars iz Sarajeva, a grad Valevo predstavlja KK Metalac .
Kako se moglo čuti na konferenciji za novinare ekipa Metalca sastavljena je od dečaka ovog godišta iz KK Student i KK Metalac.Aleksandar Blažić predsednik Organizacionog odbora zahvalio se gradu na prepoznavanju ovog turnira i na opredeljenimsredstvima koja su kako kaže moguće najveća ove godine u odnosu na prethodne.“ Pre svega bih pozvao sve Valjevce da dodju i isprate turnir. Pored grada koji je najveći sponzor tu su i ostali sponzori pa bih se i njima zahvalio. Sve smo na vreme pripremili i mislim da će ove godine turnir biti na zavidno visokom nivou“, rekao je Blažić.
Moto ovogodišnjeg juniorskog turnira je zapravo moto samog promotera Miloša Teodosića: „ Snovi se ostvaruju onima koji u njih veruju“.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.