Regionalni sastanak SDPS

imageGO SDPS izabrao je I dva potpredsednika regionalnog odbora KO , a o održanom sastanku prosledio je I saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

„U organizaciji Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije iz Valjeva, održan je ragionalni sastanak Socijaldemokratske partije Srbije na kojem su prisustvovali predstavnici svih gradskih i opštinskih odbora kolubarskog i mačvanskog okruga.
Koordinator SDP Srbije za mačvanski i kolubarski okrug Dobrosav Marić istakao je da dobri rezultati stranke, u ova dva okruga, obavezuju na još bolji rad u budućnosti .
„Turizam je oblast u kojoj možemo dosta toga da uradimo pre svega preko projekata Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i ministra Rasima Ljajića, a i kroz zajedničku saradnju lokalnih samouprava ovog dela Srbije.“
Potpredsednik SDP Srbije i narodni poslanik dr Milorad Mijatović je izrazio svoje zadovoljstvo funkcionisanjem stranke u ova dva okruga.
„Socijldemokratska partija afirmiše humane dimenzije društva i zalaže se za etičke poželjne vrednosti. Važno je da još transparentnije i složnije pokažemo građanima da je  SDP u funkciji smanjenja siromaštva i instrument poboljšanja njihovog socijalnog položaja. Pred ovom partijom su brojne obaveze i odgovornosti. Stoga je bitno da naše aktivnosti budu još vidljivije, jasnije i razumljivije na političkoj sceni.“
Na ovom sastanku izabrana su i dva potpredsednika regionalnog odbora za kolubarski okrug – Ana Marković, diplomirani politikolog iz Valjeva i Borivoje Jančić, privatni preduzetnik iz Osečine.
Predsednica Gradskog odbora SDPS Valjevo,  Dragana Terzić”

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.