Koncerti valjevskih talenata muzičke škole – flautistkinja Elena Medić

imageU ponedeljak, 23. januara s početkom u 18.30 časova, mlada, talentovana flautistkinja, Elena Medić, održaće koncert u svečanoj sali MŠ "Živorad Grbić".

Od ove godine, valjevska muzička škola će realizovati nekoliko celovečernjih koncerata svojih najuspešnijih učenika sa ciljem što vidljivije promocije njihovog talenta i kvaliteta. Ovi koncerti će se realizovati u prostoru muzičke škole, Narodnog Muzeja i Valjevske Gimnazije.
U ponedeljak, 23. januara s početkom u 18.30 časova, jedna od najboljih učenica MŠ „Živorad Grbić“, flautistkinja Elena Medić, održaće svoj treći solistički koncert.Elena Medić je učenica četvrtog razreda flaute u klasi prof. Nevene Nikolić u OMŠ "Živorad Grbić". Dobitnica je mnogobrojnih priznanja na gotovo svim takmičenjima u zemlji medju kojima posebno izdvajamo Republičko takmičenje muzičkih škola i Medjunarodno takmičenje "Davorin Jenko" kao i valjevske susrete flautista – Tahir Kulenović. Jedna od najuspešnijih učenica, harizmatična, sa već izgradjenom umetničkom interpretacijom i zavidnom tehnikom sviranja flaute,Elena je jednako uspešna i kao solista i kao kamerni muzičar i kao član orkestra. Na svom trećem solističkom koncertu, Elena će uz klavirsku saradnju prof. Ane Pejović, izvesti dela Telemana,Hendla, Baha, Popa i drugih kompozitora. Pored Elene, valjevska publika će imati priliku da čuje i goste koncerta: flautistkinju Mašu Lazić i ansambl flauta "Flautissimo".

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.