I dalje ledeno hladno

imageJoš uvek nema kraja ledenim danima, a izvesno sudeći po prognozi meteorologa i u februar zakoračićemo sa temperaturom u minusu.

Do ponedeljka, 30.01. zadržaće se hladno vreme, u jutarnjim satima umeren, ponegde i jak mraz, (od -12 do -5°C), u petak i subotu i oko -15°C, a najviša temperatura u većini dana malo ispod 0°C (ledeni dani).

Danas oblačno, hladno, mestimično maglovito uz provejavanje snega. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od –12 do -5 °S, a najviša od -4 do 1 °S.

26.01.2017.Četvrtak
Oblačno i hladno, mestimično maglovito uz provejavanje snega. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od –12 do -5 °S, a najviša od -4 do 1 °S.

27.01.2017.Petak
Ujutro umeren i jak mraz i mestimično magla, koja će se ponegde u nižim predelima zadržati duže. U toku dana umereno oblačno uz postepeno razvedravanje. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od –14 do -7 °S, a najviša od -3 do 2 °S.

28.01.2017.Subota
Ujutro umeren i jak mraz i mestimično magla, koja će se ponegde u nižim predelima zadržati duže. U toku dana umereno oblačno uz postepeno razvedravanje. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od –14 do -7 °S, a najviša od -3 do 2

Do 2. februara meteorolozi najavljuju hladno i uglavnom suvo vreme. Ujutro magla i mraz a dnevna temperatura u manjem porastu. Krajem perioda naoblačenje sa padavinama

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.