Svedok pljačke banke gradski funkcioner

imageGradski funkcioner našao se oči u oči sa pljačkašem banke , ali nije pozvao policiju. Funkcioner danas dao izjavu, ali nije umeo da objasni zašto nije reagovao.

Još uvek traje potraga za maskiranim pljačkašem AIK banke. Najnovije informacije govore o tome da se sa pljačkašem na ulaznim vratima “sudario” jjedan od gradskih funkcionera, ali nije reagovao.Pljačkaš je inače čekao ispred banke trenutak da neko iz nje izadje I ne zatvori automatska vrata kako bi ušao.
Snimak sa sigurnosne kamere svedoči da se upravu na tom mestu pljačkaš sreo sa gradskim funkcionerom koji nije reagovao. U PU ovog prepodneva funkcioner za koga izvori navode da je reč o pravniku dao je izjavu o tome zašto je samo produžio iako je video pljačkaša, a nije pozvao policiju.Kako Vamedia saznaje u izjavi je funkconer objasnio da je bio u stanju šoka , ali I dalje nije umeo da objasni zašto nakon što se udaljio iz banke nije alarmirao policiju.
Vamedia podseća da pljačkaš nakon što je ušao zatražio od službenice novac I potom se udaljio sa , po nekim podacima, 4,5 miliona dinara.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.