Odbornici o staroj i novoj godini

imageU anketi Vamedie pet odbornika ovog saziva osvrnulo se na godinu koja je na izmaku I gotovo svi izrazili su očekivanje da 2017. godina bude bolja godina od ove.

Sandra Gavrilović.:

image

-Mislim da je ova godina mogla da bude uspešnija , ali se nadam da će 2017. godina to biti. Pre svega tu mislim na zapošljavanje i očekujem pomak stim u vezi u narednoj godini. Moramo napraviti neku promenu u odnosu na ovu godinu koja zaista po mnogo čemu nije bila sjajna. Očekujem da će i napolju socijalnih davanja konačno biti napravljena jedna ozbiljna analiza da konačno znamo ko i zašto prima socijalnu pomoć jer bojim se da i na tom polju ima zloupotrebe.

Viktor Mićić:

image Može se reći da je ovu godinu obeležio politički iskorak , konstituisana Skupština sa velikom većinom koja omogućava jedan komforan rad i donošenje odluka  u cilju boljeg funkisionisanja grada i boljeg života gradjana. U 2017. godini očekujem progres u zapošljavanju i nekim infrastrukturnim radovima i jedan turbulentniji ekonomski život jer želim da izadjemo iz žabokrečine i ustajale vode . Treba malo da se ustalasa i da se instenzivhnije bavimo dovodjenjem investitora. Pa čak i neki pogrešan korak ako napravimo, ali daj da nešto radimo da grabimo da dovedemo te ninvestitore i zaposlimo ljude.

Duško Rakić:

image Moramo primetiti da ovaj saziv nema baš neki preveliki demokratski potencijal i kada su u pitanju prededavajući , ali i vladajuća većina. Videli smo da se na svaki način guši reč opozicije.Ovi ljudi koji su danas u opoziciji su vrlo konstruktivni koji imaju samo za cilj boljitak ovog grada. Zato sve ovo vrlo čudi , ali mislim da je u pitanju taj demokratski potencijal koji nemaju. Vidimo da se oni bave opozicijom što nigde nema. Ova vlast u ovoj godini pokazala je nedostatak ideja , sistemskih rešenja koji vode ka završetku projekata to često dovodi do toga da se projekti ne završe. Na to često apelujemo. Ne mislim da će se to promeniti u 2017. godini i mislim da će sve ostati isto jer vlast dobro funkcioniše medjusobno. Ali mi ćemo nastaviti da dajemo predloge i da budemo konstruktivan opozicija.

Vesna Lazić:

image Očekujem da u 2017. godini bude bolje jer sam optimista po prirodi. Ja sam prvi put u ovoj poziciji i u Skupštini . Nikada se nisam bavila politikom , ali tu sam jer verujem da nešto može da se promeni na bolje. Verujem da će biti bolje. U ovoj godini možda možemo da kažemo da je bilo zadovoljavajuće ,  možda je to ta ocena , ali svakako za jednu dublju analizu treba mnogo više vremena , ovo je pak jedna paušalna procena.

Radojica Rstić:

image Ova godina je bila bolja nego prethodna jer je napravljen neki pomak . Od 2017. godine očekujem da bude još bolja , bolja od ove 2016.  godine i da dobijemo i neke rezultate rada i iz ove godine.   Očekujem da bude bolje.

Svi anketirani odbornici poželeli su Valjevcima u novoj godini mnogo zdravlja i sreće. 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.