Prvi sneg 2016/2017

imageU Valjevu pred zoru provejao prvi sneg. Snega ima vrlo malo i za sada se zadržao uglavnom na krovovima. Očekuje se jače zahlađenje. Do četvrtka veoma hladno, tokom jutra sa mrazom i minimalnim temperaturama ispod 0°C, ponegde i do -8°C, na planinama i do -15°C

Na severu Srbije danas sunčano i veoma hladno. U ostalim predelima biće promenljivo oblačno i takođe veoma hladno, ponegde sa slabim snegom, naročito u jugozapadnim, južnim i jugoistočnim predelima Srbije i u brdsko-planinskim delovima. Posle podne na zapadu, potom i u ostalim predelima razvedravanje. Duvaće umeren do pojačan severni i severozapadni vetar, u Vojvodini, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno i jak. Minimalna temperatura od -6 do 0°C, maksimalna dnevna od 0 do 5°C.

U sredu sunčano i dalje veoma hladno. Minimalna temperatura u utorak i sredu od -8 do -2°C, maksimalna dnevna od -1 do 5°C. U noći između sreda i četvrtka u severnim, a u četvrtak i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje, a slaba kiša i sneg očekuju se tek ponegde na severoistoku Srbije i istoku Srbije. U petak umereno oblačno i vetrovito, a duvaće umeren do jak severozapadni vetar, na severu i na istoku Srbije i sa olujnim udarima. U petak će iti malo toplije. U subotu pretežno sunčano i hladnije, povremeno uz umerenu oblačnost, a tokom jutra i sa mrazom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.