Pet novih ulica

      Нема коментара на Pet novih ulica

imageU okviru investicionog održavanja makadamskih puteva i parkinga u vrednosti od 4,5 miliona dinara u više Mesnih zajednica uradjeno je ukupno pet ulica. Direktor Direkcije Zoran Trifunović za narednu godinu najavljuje i koordinirani rad sa JKP „Vodovod“ kako radovi ne bi kasnili. Vamedia je posetila završene radove.

Oktobarske dane bez padavina gradska Direkcija iskoristila je za nastavak radova na asfaltiranju gradskih ulica. Izvodjač radova bilo je preduzeće Ingrap omni . Prva medju njima bila je ulica u Goriću dužine 179 metara . Ova ulica nema ime i praktično je krak ulice Vladike Nikolaja. “ U ovoj ulici je pet preduzetnika , možete videti i sami . Preko im je bilo potrebno da ova ulica dobije asfalt zbog posla kojim se bave“, kaže Zoran Trifunović direktor Direkcije.

image

Dužina svih ulica uradjenih u okviru poemnute javne nabavke je 835 metara. Medju njima je još jedna ulica u Goriću za koju meštani kažu da su dali predlog da njen naziv bude Beogradska. Dužina ulice je 316 metara. “ Više smo nego zadovoljni jer su uradjeni ne samo ova ulica već i ulice sa strane , one su manje, ali su uradjene. Ovde ima oko 20 domaćinstava samo na ovom delu ulice“, kaže vlasnik zanatske radnje u ovoj ulici.

Novu ulicu dobili su i meštani Novog naselja . Asfaltni zastor uradjen je u ulici Aleksandar Marković u dužini od 100 metara. „Ovde smo praktično spojili dve ulice sa jedne i druge strane i omogućili bolje funkcionisanje saobraćaja ne samo to što su gradjani dobili asfaltiran prilaz svojim kućama. Pored ove ulice uradjeno je i 60 metara u Ulici Save Dopudje.“, objašnjava Trifunović.

image

U Mesnoj zajednici Krušik uradjen je krak Ulice Jakova Nenadovića u dužini od 180 metara.U ovoj ulici radovbe je najpre izodio Vodovod , a na samu ulicu nadovezuje se još jedan deo u kom Vodovod trenutno postavlja vodovodne cevi . “ Taj deo će biti uradjen praktično na proleće.Jer Vodovod menja cevi koje su bile stare i dotrajale i oni još nisu završili radove tako da nismo mogli odmah početi asfaltiranje. Ostala nam je Resavska ulica na Petom puku jer tu čekamo takodje Vodovod . tu su još dve ulice u toj Mesnoj zajednici koje čekaju sledeću godinu“, objašnjava Trifunović .

 

imageSledeće godine ulici se mogu nadati i meštani Popara, najavljuje Trifunović. “ U pitanju je 700 metara ulice koja je zaista u jako lošem stanju. taj deo nije radjen jer je neophodno da Vodovod prvo završi zamenu azbestnih cevi. Direktor Vodovoda nam je obećao da će se taj deo naći u njihovom programu za narednu godinu tako da ćemo je nakon tog asfaltirati. Generalno , plan je da rad Direkcije i Vodovoda sinhronizujemo i praktično ne čekamo jedni druge već da nakon što oni završe radove mi možemo odmah da radimo svoj deo posla“, kaže Trifunović.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.