Šesta škola bez grejanja prethodnih dana

imageDobavljač mazuta koji kasni , ostavio je učenike Šeste škole u hladnim učionicama. U gradskoj upravi o ovom slučaju obavešteni tek juče, a deca sve prethodne dane pohadjaju nastavu u ledenom prostoru.

Od početka ove nedelje za 720 učenika OŠ Milovan Glišić časovi su skraćeni jer u školi nema grejanja. U razgovoru sa novinarima direktorka škole Nataša Badovinac ponovila da je problem u dobavljaču koji nije na vreme isporučio ugovorene količine mazuta.
U Gradskoj upravi kažu da je informacija o hladnoj školi I skraćenim časovima stigla juče , u sredu, te I da nisu imali ranije informaciju o grejanju.
Ne treba zaboraviti da je gradska Toplana sa grejanjem u Valjevu zbog niskih temperatura počela 6. oktobra, a hladni dani I vrlo niske temperature zabeležene su I pre tog datuma. Za sve te dane deca su sedela u hladnim učionicama. “Časovi su skraćeni od ponedeljka, ali će problem biti rešen već danas, kada će u našu školu stići mazut. Ne znam zašto se roditelji bune i samo da znate Opština nije ništa kriva,” izjavila je direktorka škole novinarima.
Pojedini roditelji koji su kontaktirali medije jednostavno objašnjavaju da se bune jer im deca sede pet I više sati u ledenim učionicama .
Ako nije kriva Uprava , ko je kriv? Direktorka? Deca?

S.V

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.