20 miliona za puteve

imageZa drugu fazu izgradnje puteva gradska Direkcija opredelila je 20 miliona dinara. Ukoliko vreme dozvoli predstoje radovi na putevima u tri MZ  Leskovice, Dupljaj, Jablanica.

„Izvodjač radova kad su putevi u pitanju je preduzeće Autotransport. Već je uradjen jedan kilometar na deonici koja veže put M4 i E270 odnosno na relaciji Valjevo – Dupljaj. Tu je i 950 metara  Divci , Rabrovica nam je takodje važna jer se radi o putu pored kuće pesnikinje Desanke Maksimović“, kaže direktor Direkcije Zoran Trifunović.
 U Direkciji podsećaju da je uradjena deonica puta Lelić-Sušica u dužini od 1300 metara napominjući da su putevi generalno u lošem stanju.
„Predstoje nam još radovi na tri putne deonice i to u Leskovicama, Dupljaju i MZ Jablanica. Samo da vreme dozvoli radove. Odvojili smo i 3,7 miliona dinara za makadamske puteve“, kaže Trifunović.
 
Šta je to što bi moglo biti u programu za narednu godinu još uvek je rano govoriti jer se još uvek ne zna ni budući status Direkcije odnosno , ko će biti zadužen za pravljenje programa.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.