Strategija bezbednosti saobraćaja

imageU Maloj sali Skupšine grada Valjeva, u petak, 9. septembra 2016. godine, sa početkom u 09:00 časova, Saobraćajni fakultet iz Beograda održaće prezentaciju prve faze studije „STRATEGIJA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA GRADA VALJEVA ZA PERIOD 2016 -2020. GODINE I PREDLOG AKCIONOG PLANA ZA SPROVOĐENJE STRATEGIJE“.

Rasprava o stanju bezbednosti saobraćaja, definisanju postojećih problema u funkcionisanju pojedinih vidova saobraćaja (pešački, biciklistički, tranzitni saobraćaj itd.), ukazivanju na crne tačke, definisanju željenog stanja i svim drugim pitanjima vezanim za bezbednost saobraćaja na putevima, teme su prezentacije.
Iskustva pokazuju da su najbolji efekti u upravljanju bezbednošću saobraćaja i smanjivanju broja saobraćajnih nezgoda i njihovih posledica postignuti u onim lokalnim zajednicama koje su kvalitetno pratile stanje bezbednosti saobraćaja, definisale željeno stanje i koordinirano sprovodile upravljačke mere što predstavlja osnov strateškog upravljanja u bezbednosti saobraćaja, pa je u tome i poseban značaj uključenja šire javnosti.

 

Odsek za informisanje i protokol
Grad Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.