Pohod u nove titule

imageNakon uobičajene letnje pauze mladi karatisti Zvezde u okviru pripremnog programa za predstojeću takmičarsku sezonu imali su treninge na otvorenom prostoru. Radilo se u dve faze na terenima stadiona "Krušik" i parka Pećina, a ovim započetim pripremama mlade karateke najavljuju pohod na nove titule i trofeje pod okriljem Karate federacije Srbije.

Direktor kluba i trener Duško Sopčićc ističe ogroman značaj što je karate najzad ušao u porodicu olimpijskog sporta. To će doprineti razvoju i unapredjenju karate sporta uopšte, a za sam klub Zvezda predstavlja motivaciju i podstrek da se u okviru trenažnog procesa pristupi planski organizovanom višegodisnjem programu rada i stvaranju uslova za učešće na svim planiranim takmicenjima i ostvarivanju sto kvalitetnijih rezultata.
Duško Sopčić šef stručnog štaba sa zadovoljstvom najavljuje vrlo značajno pojačanje u trenerskom timu, pa ce se uz trenere Marinu Goloskoković i Marinu Andrić pridružiti istaknuti takmičar i nekadašnji reprezentativac u borbama Saša Urošević.
Karate klub Zvezda sa redovnim treninzima počinje 5. septembra u sali Osnovne škole "Milovan Glišić" sa kojom klub ima izuzetnu dugogodišnju saradnju.
Termini ostaju isti kao u prethodnoj vežbovnoj sezoni (važi samo za VI skolu)
Polaznici iz grupe besplatne skolice preusmereni su u VI školu. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.